Uutislistaukseen

Tonttulakkipäinen poika

Joulupuu-keräyksellä joululahjat vähävaraisten perheiden lapsille

1.11.2021 14.02

Keräyksen tavoitteena on, että yksikään kannuslainen lapsi ei jäisi ilman joululahjaa perheen vähävaraisuuden vuoksi.

Vaikea taloudellinen tilanne voi joulun alla aiheuttaa vanhemmissa epätoivoa. Joulu tulee ilman rahaakin, mutta kulttuuriimme kuuluu joululahjojen antaminen, ja erityisesti lapset odottavat ja toivovat lahjoja. Joulupuu-keräyksen avulla yksikään lapsi ei jää ilman joululahjaa, vaikka perheen taloudellinen tilanne olisi vaikea.

Vanhemmat voivat ilmoittaa lapsensa lahjan saajaksi viimeistään torstaina 18.11. soittamalla tai viestillä numeroon 044 282 4514, sähköpostilla osoitteeseen ulla-maija.karvonen@evl.fi tai tällä lomakkeella. Perheiden ja lasten nimet jäävät diakoniatyöntekijän tietoon. Aikaisempina vuosina perheitä on otettu mukaan Soiten perhetyön kautta, mutta nyt perheiden tulee ilmoittautua itse. Uutta keräyksessä on myös se, että vanhemmat voivat halutessaan esittää lahjatoiveen. Lahjan ostaja kuitenkin päättää lahjan sisällön.

KannusKulman joulukuuseen laitetaan 22.11. kortteja, joissa on seuraavat tiedot: lapsen sukupuoli, ikä ja mahdollinen lahjatoive. Kuka tahansa voi hakea kuusesta kortin ja ostaa kortin mukaisen lahjan. Huom! Vaikka kierrätys kannattaa, tähän keräykseen käyvät vain uudet tuotteet. Lahjat palautetaan paketoituina ja alkuperäisellä kortilla varustettuina KannusKulmaan viimeistään 12.12. Diakoniatyöntekijä huolehtii lahjat saajilleen.

Joulupuu-keräyksen järjestävät MLL Kannus, KannusKulma ja Kannuksen seurakunta.