KIRKOLLISET ILMOITUKSET

Helmi Aliina Nygård 92v 9kk 2p

SEURAKUNNAN VIIKKO

La 22.6.

Juhannuspäivän JUMALANPALVELUS klo 12 Pappilan puistossa, Anne Vihanta, Juuso Pylkkänen, Minna Jääskä, Alma Pajukoski ja jp-ryhmä 1. Kirkkokahvit, mukaan voi ottaa myös omia eväitä, vilttejä ja retkituoleja. Sateella tai kylmällä säällä olemme Kivikololla.

Su 23.6.

MESSU klo 10 kirkossa, Sakari Typpö, Minna Poutanen.

JUHANNUSSEURAT klo 18 ry:llä, Veli-Pekka Koskela.

Ke 26.6.

AAMUKAHVIT klo 10 pappilan puistossa. Kahvia, teetä, pientä purtavaa, yhteislauluja, pihapelejä, liikuntaa jne. osallistujien toiveiden mukaan. Seurakunnan työntekijä paikalla. Sateisella säällä kahvitellaan Kivikololla.

TULOSSA

Su 14.7.

PERINTEINEN HAUTAUSMAAJUHLA klo 13 Kannuksen hautausmaalla. Luetaan vuoden aikana poisnukkuneiden nimet. Sadesäällä tilaisuus kappelissa. Mukana Kannuksen kirkkokuoro ja Kannuksen soittokunta. Jos mahdollista, ota oma retki-istuin sekä sateenvarjo.

DIAKONIA

To 20.6.

VASTAANOTTO ILMAN AJANVARAUSTA klo 13-14.

SOITTOAIKA klo 14-15.

Ma 24.6.

SOITTOAIKA klo 10-11.

LÄHETYS

Matka Oulun hiippakunnan lähetysjuhlille Oulunsaloon lauantaina 31.8. Juhlien aiheena on ”Siivillä”. Rannikkobussi: Kokkola-Kälviä- Kannus. Sisämaabussi: Veteli-Kaustinen-Toholampi-Kannus. Kannuksesta matka jatkuu yhtä matkaa. Perillä noin klo 10. Paluumatkalle lähdetään klo 19. Bussikyyti 10 e maksetaan bussissa käteisellä. Omakustanteiset ruuat. Juhlille on vapaa pääsy. Ilmoittautumiset viimeistään 21.8. Kokkolan suomalaisen seurakunnan nettisivujen etusivulomakkeella tai Kannuksen kirkkoherranvirastoon p. 044 5878 630. Lähetysjuhlien ohjelma on saatavilla osoitteessa www.oulunsalonseurakunta.fi.

MUUT

HAUTAKIVIEN OIKAISU
Muistutamme ystävällisesti, että hautakivien oikaisut ovat hautapaikan haltijan eli omaisten vastuulla. Talvella routiva maa aiheuttaa kivien kallistumista ja kallellaan olevat hautakivet voivat aiheuttaa myös vaaratilanteita. Jos omaisilla ei ole mahdollista itse oikaista kiviä, voi oikaisupyynnön jättää seurakunnalle, p. 044 587 8630. Seurakunnan kautta tilatut oikaisut tekee yrittäjä Heikki Saarikoski. Hinnat: 1. kivi 120 €, 2. kivi 100 €, 3. kivi 80 €. Oikaisun yhteydessä tehdään perusteellinen pohjatyö. Lisätietoa: www.kannuksenseurakunta.fi/hautausmaa/
haudanhoito

KIRKKOHERRANVIRASTO avoinna 1.6.-31.8. ma-ke klo 10-14. Kirkkoherranviraston ollessa suljettuna voit soittaa suoraan työntekijöille: Työntekijöiden yhteystiedot

Kirkkoherranvirastossa myynnissä virsikirjoja Kannuksen kirkonkuva painatuksella 27e/kpl, raamattuja 19e/kpl, Kannuksen koria kirkko -kirjaa 15e/kpl. Kaikki cd levyt 5e/kpl, Hymnoksen Res Miranda, Seppo Tastulan Lohdutus, Maksetut Viulut.