Päiväkerho on pienten seurakuntalaisten oma paikka

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille. Kerhoissa opetellaan hiljentymistä ja ihmetellään elämän pieniä ja suuria asioita. Kerhopäivä koostuu ulkoilusta, hartaushetkestä, leikistä, laulusta, askartelusta, satu- ja eväshetkestä. Kaiken tämän lomassa opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja. Kerhossa jokaisella on mahdollisuus löytää oma paikkansa ja kasvaa turvallisesti lastenohjaajien ohjauksessa. Päiväkerhot ovat maksuttomia.

Ryhmät kokoontuvat seurakuntatalon kerhotiloissa ja käyttävät ulkoiluun pihassa olevaa leikkipuisto Nooan Arkkia.

Miten pääsee mukaan?

Päiväkerhojen toimintavuosi kestää syksystä kevääseen. Kerhoihin ilmoittaudutaan kerhon alkamista edeltävänä keväänä. Kesken vuoden voi kysyä mahdollisia vapautuneita paikkoja.

Kolme pikkupoikaa katsoo kameraan ja hymyilee.
Päiväkerhoissa harjoitellaan yhdessä olemisen taitoja.
Iäkäs nainen pitää pientä tyttöä sylissään ja lukee tälle satukirjaa.

Haluaisitko kerhomummoksi tai -vaariksi?

Päiväkerhoihin ja perhekerhoon kaivataan kerhomummoja ja -vaareja sadunkertojaksi, leikki- ja pelikaveriksi sekä vauvanhoitajaksi äidin ruokailun ajaksi. Erityistaitoja ei tarvita, vaan tehtävä sopii kaikille lasten kanssa viihtyville luotettaville henkilöille. Olisiko tässä mielekästä puuhaa eläkepäiville? Ota yhteyttä kasvatustyöstä vastaavaan lehtoriin Anne Vihantaan.

69100 Kannus

Vuosilomalla 3.8.2021 saakka.