Päiväkerho on pienten seurakuntalaisten oma paikka

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille. Kerhoissa opetellaan hiljentymistä ja ihmetellään elämän pieniä ja suuria asioita. Kerhopäivä koostuu ulkoilusta, lyhyestä hartaushetkestä, leikistä, laulusta, askartelusta, satu- ja eväshetkistä. Kaiken tämän lomassa opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja. Kerhossa jokaisella on mahdollisuus löytää oma paikkansa ja kasvaa turvallisesti lastenohjaajien ohjauksessa. Päiväkerhot ovat maksuttomia.

Ryhmät kokoontuvat seurakuntatalon kerhotiloissa ja käyttävät ulkoiluun pihassa olevaa leikkipuisto Nooan Arkkia. Kannuksen seurakunnan varhaiskasvatus on Liikkuva varhaiskasvatusyksikkö ja pyrimme panostamaan siihen, että joka kerhokerralla lapset pääsevät liikkumaan.

 

 

Päiväkerhojen toimintavuosi kestää syksystä kevääseen. Päiväkerhoihin ilmoittautuminen syyskaudelle tapahtuu edellisenä keväänä. Elokuussa voi vielä ilmoittautua kerhoihin ja kesken vuoden voi kysyä vapaita paikkoja lastenohjaajilta.  040 5810408/Mima, 044 2824518/Maija.

 

Kolme pikkupoikaa katsoo kameraan ja hymyilee.
Päiväkerhoissa harjoitellaan yhdessä olemisen taitoja.

Iäkäs nainen pitää pientä tyttöä sylissään ja lukee tälle satukirjaa.

Päiväkerhoryhmät kokoontuvat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00 - 12.00 sekä toinen ryhmä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13.00 - 16.00.

Torstaisin ja perjantaisin lastenohjaajat vierailevat pitämässä Pysäkkihetkiä Kannuksen kaupungin varhaiskasvatusyksiköissä ja esikouluryhmissä.

Ota yhteyttä

Lehtori
Valtakatu 20
69100 Kannus

Kasvatustyöstä vastaava teologi, töissä 2-3 pv viikossa, pääsääntöisesti ti-to päivät, lomalla 22.-30.5.2023.