Keski-Pohjanmaan perheasiain neuvottelukeskus

Perheasiain neuvottelukeskus tarjoaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Perheasiain neuvottelukeskuksen tilat sijaitsevat Kokkolassa, mutta Kannuslaiset voivat saada perheneuvonnan palveluita myös etäyhteyksin. Tarvittaessa seurakunnalta löytyy rauhallinen tila etätapaamisia varten. Ole rohkeasti yhteydessä!

Perheneuvonta

Elämän taitekohdissa, ihmissuhteisen tulehtuessa ja menetysten kohdatessa on helpottavaa saada puhua ja tulla kuulluksi. Perheasiain neuvottelukeskukseen voi tulla yksin tai puolison tai muun perheenjäsenen kanssa. 

Perheasiain sovittelu

Perheasiain sovittelu on luottamuksellinen, vapaaehtoinen keskustelumahdollisuus erotilanteessa puolisoiden välisten ristiriitojen selvittämiseksi ja eron haittojen vähentämiseksi. Keski-Pohjanmaan perheasiain neuvottelukeskuksella on aluehallintoviraston lupa lakisääteiseen perheasioiden sovittelutoimintaan.

Työnohjaus

Työnohjaus on prosessi, jossa tieto, kokemus, ja henkilökohtaiset resurssit otetaan käyttöön ja kehitetään. Se on tapa arvioida ja kehittää työtänsä keskustelun kautta.

Ryhmätoiminta

Perheasiain neuvottelukeskus järjestää säännöllisesti eroryhmiä. Ryhmät kokoontuvat kymmenen kertaa ja käsittävät 6-8 osanottajaa. Perheneuvojat toimivat ryhmien ohjaajina. Eroryhmä tukee jäseniään menetyksen suremisessa, eteenpäin jaksamisessa ja vanhasta irti pääsemisessä.

Ajanvaraus ja käyntiosoite

Kauppatori 2, 3. kerros, 67100 Kokkola

Ajanvaraus

p. 050 314 7464

ma klo 8-12

ti klo 10-12

ke-pe klo 8-12

 

Joutsenpari