Paljon ihmisiä kirkonmäellä penkeillä istumassa ja seurustelemassa kirkonmäen juhlissa keväisenä päivänä.

Tule mukaan seurakunnan toimintaan!

Kannuksen seurakunta on aktiivinen pikkukaupungin seurakunta, jossa järjestetään monenlaista toimintaa. Löytyisikö täältä sinun paikkasi? Ryhmätoiminta on toistaiseksi tauolla koronarajoitusten vuoksi.

Aamurukous

Aamurukousta vietetään pappilan vintillä maanantaisin klo 9. Rukoushetki koostuu Raamatun teksteistä, virsistä ja rukouksesta. Tilaa on myös kuulumisten vaihdolle. Aamurukous on hyvä tapa aloittaa arkiviikko. Aamurukoukset ovat toistaiseksi tauolla. Lisätietoja Ulla-Maija Karvoselta p. 044 282 4514.

Miesten raamattupiiri

Miesten raamattupiiri kokoontuu seurakuntatalon kabinetissa. Raamattupiirissä keskustellaan Raamatusta.

Naisten aamukahvit

Naisten aamukahvit juodaan kerran kuukaudessa. Aamukahveilla kuullaan ajankohtaisista aiheista lähetystyön saralta tai naisen elämään liittyen sekä lauletaan ja rukoillaan. Naisten aamukahvien tuotto lahjoitetaan lähetystyölle. Lisätietoja Anna-Maija Korhoselta p. 044 282 4516.

Virtapiiri

Virtapiiri on matalan kynnyksen liikuntaryhmä, jonka päätavoitteena on hyvä mieli. Jos tulee hiki, se on vain bonusta! Virtapiiri kokoontuu keskiviikkoisin klo 12.30 pappilan pihassa ja lähtee siitä liikkeelle. Jos sinulla ei ole varaa lenkkareihin tai vaikkapa sadetakkiin, voit anoa diakonia-avustusta. Diakoniatyön sivun löydät tästä linkistä. Kannuksen kaupunki tukee Virtapiirin toimintaa. Lisätietoja Ulla-Maija Karvoselta p. 044 282 4514.

Aikuisten päiväkerho

Aikuisten päiväkerho kokoaa yhteen ikäihmisiä sekä Kannuksessa että Eskolassa. Kannuksessa kerho kokoontuu parittomien viikkojen tiistaina. Ennen kerhoa on mahdollisuus nauttia lounasta klo 11 yhdessä perhekerholaisten kanssa neljän euron hintaan. Klo 11.30 alkaa varsinainen kerho-ohjelma, joka koostuu hartaudesta, kahvittelusta ja yhteisestä ohjelmasta. Eskolan kerho kokoontuu rukoushuoneella parillisten viikkojen maanantaina klo 12.30. Eskolassa ei valitettavasti ole ruokailumahdollisuutta, mutta muuten kerho on samansisältöinen kuin Kannuksessa. Lisätietoja Ulla-Maija Karvoselta p. 044 282 4514.

Seurakuntamatkat Israeliin

Kannuksen seurakunnasta on tehty Israelin-matkoja jo usean vuoden ajan. Joinakin vuosina seurakuntamatka on ollut samalla myös rippikoulumatka. Kohteina ovat olleet mm. Jerusalem, Betlehem ja Tiberias. Hyvän oppaan johdolla Raamatun kertomukset ja historia avautuvat aivan uudella, syvällisellä tavalla. Uinti Kuolleessa meressä, ehtoollinen puutarhahaudalla ja kahlaaminen Pietarin kalasatamassa ovat unohtumattomia kokemuksia. Seuraava matka on suunnitteilla heti kun pandemiatilanne sen sallii. Kysy lisää Erkki Huukilta p. 044 282 4510.

Musiikki

Seurakunnassamme on paljon aktiivisia soittajia ja laulajia, joiden musisoinnista saadaan nauttia jumalanpalveluksissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa. Uusia vapaaehtoisia muusikoita otetaan myös ilolla mukaan toimintaan! Järjestämme myös konsertteja ja yhteislauluhetkiä. Katso lisää kohdasta musiikki.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ideoita uusista toimintamuodoista otetaan mielellään vastaan! Tarvitsemme vapaaehtoisia tekijöitä ja vastuunkantajia, jotta erilaiset ryhmät voivat kokoontua tai uutta toimintaa voidaan käynnistää. Löydät seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot sivun yläpalkista - ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä!

Kynttiläillallinen pariskunnille

Ystävänpäivän kynttiläillallinen on pariskuntien tunnelmallinen vapaailta ja herkutteluhetki, josta saa eväitä parisuhteen hoitoon pidemmäksikin ajaksi. Tapahtuma rakentuu kolme ruokalajin illallisen ympärille. Ruokailun lomassa kuullaan sekä aiheeseen sopivaa musiikkia että puhetta parisuhteesta huumorilla höystettynä. Liput (40 €/pari) tulevat myyntiin vuodenvaihteen jälkeen, ja niitä on saatavilla rajoitettu määrä.

Ari Kungas soittaa kitaraa ja laulaa hämyisessä seurakuntasalissa. Taustalla näkyy pöytien ääressä istuvaa yeisöä.

Ari Kungas lauloi kynttiläillallisella rakkaudesta - ja vähän siitäkin, mitä arki on.