Paljon ihmisiä kirkonmäellä penkeillä istumassa ja seurustelemassa kirkonmäen juhlissa keväisenä päivänä.

Tule mukaan seurakunnan toimintaan!

Kannuksen seurakunta on aktiivinen pikkukaupungin seurakunta, jossa järjestetään monenlaista toimintaa. Löytyisikö täältä sinun paikkasi? 

Ruokatauko

Ruokatauko on kaikkien yhteinen lounasruokailu tiistaisin ja torstaisin klo 11-12 seurakuntatalolla. Tarjolla on keittolounas viiden euron hintaan. Lounas sisältää keiton, voileivät, juomat ja kahvin/teen. Tule syömään yhdessä toisten kanssa! Seurakunnan työntekijöitä tavattavissa. Jos lounaan hinta on sinulle liian suuri, voit kysyä edullisempaa hintaa diakoniatyöntekijältä p. 044 282 4514 / Ulla-Maija Karvonen. 

Aamurukous

Aamurukousta vietetään pappilan vintillä maanantaisin klo 9. Rukoushetki koostuu Raamatun teksteistä, virsistä ja rukouksesta. Tilaa on myös kuulumisten vaihdolle. Aamurukous on hyvä tapa aloittaa arkiviikko. Aamurukoukset ovat toistaiseksi tauolla. Lisätietoja Ulla-Maija Karvoselta p. 044 282 4514.

Miesten raamattupiiri

Miesten raamattupiiri kokoontuu seurakuntatalon kabinetissa. Raamattupiirissä keskustellaan Raamatusta.

Naisten aamukahvit

Naisten aamukahvit juodaan kerran kuukaudessa. Aamukahveilla kuullaan ajankohtaisista aiheista lähetystyön saralta tai naisen elämään liittyen sekä lauletaan ja rukoillaan. Naisten aamukahvien tuotto lahjoitetaan lähetystyölle. Lisätietoja Anna-Maija Korhoselta p. 044 282 4516.

Virtapiiri

Virtapiiri on matalan kynnyksen liikuntaryhmä, jonka päätavoitteena on hyvä mieli. Jos tulee hiki, se on vain bonusta! Virtapiiri kokoontuu keskiviikkoisin klo 10 pappilan pihassa ja lähtee siitä liikkeelle. Virtapiirin jälkeen on mahdollisuus ruokailla Ruokatauolla, joka on kaikkien yhteinen lounasruokailu. Virtapiirin vetäjänä on Heikki Saunavaara. Jos sinulla ei ole varaa lenkkareihin tai vaikkapa sadetakkiin, voit kysyä diakonia-avustusta. Diakoniatyön sivun löydät tästä linkistä. Kannuksen kaupunki tukee Virtapiirin toimintaa. Lisätietoja Ulla-Maija Karvoselta p. 044 282 4514.

Aikuisten päiväkerho

Aikuisten päiväkerho kokoaa yhteen ikäihmisiä sekä Kannuksessa että Eskolassa. Kannuksessa kerho kokoontuu parittomien viikkojen tiistaina. Ennen kerhoa on mahdollisuus nauttia lounasta klo 11 kaikkien yhteisessä lounasruokailussa Ruokatauolla viiden euron hintaan. Kerhon ohjelma koostuu hartaudesta ja yhteisestä ohjelmasta, lopuksi juodaan kahvit. Eskolan kerho kokoontuu rukoushuoneella parillisten viikkojen maanantaina klo 13 ja Eskolan kerhossa on samantyyppinen sisältö kuin Kannuksessa. Lisätietoja Ulla-Maija Karvoselta p. 044 282 4514. 

Musiikki

Seurakunnassamme on paljon aktiivisia soittajia ja laulajia, joiden musisoinnista saadaan nauttia jumalanpalveluksissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa. Uusia vapaaehtoisia muusikoita otetaan myös ilolla mukaan toimintaan! Järjestämme myös konsertteja ja yhteislauluhetkiä. Katso lisää kohdasta musiikki.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ideoita uusista toimintamuodoista otetaan mielellään vastaan! Tarvitsemme vapaaehtoisia tekijöitä ja vastuunkantajia, jotta erilaiset ryhmät voivat kokoontua tai uutta toimintaa voidaan käynnistää. Löydät seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot sivun yläpalkista - ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä!

Kynttiläillallinen pariskunnille

Ystävänpäiväviikolle sijoittuva kynttiläillallinen on pariskuntien tunnelmallinen vapaailta ja herkutteluhetki, josta saa eväitä parisuhteen hoitoon pidemmäksikin ajaksi. Tapahtuma rakentuu kolme ruokalajin illallisen ympärille. Ruokailun lomassa kuullaan sekä aiheeseen sopivaa musiikkia että puhetta parisuhteesta huumorilla höystettynä. Liput (40 €/pari) tulevat myyntiin vuodenvaihteen jälkeen, ja niitä on saatavilla rajoitettu määrä. Seuraava kynttiläillallinen on 17.2.2023.

Ari Kungas soittaa kitaraa ja laulaa hämyisessä seurakuntasalissa. Taustalla näkyy pöytien ääressä istuvaa yeisöä.

Ari Kungas lauloi kynttiläillallisella rakkaudesta - ja vähän siitäkin, mitä arki on.