Virkatodistukset ja sukuselvitykset Kokkolan aluekeskusrekisteristä 

Yksityishenkilö voi tilata tunnistautumalla virkatodistuksen tai sukuselvityksen tilauslinkinLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

Yritykset ja organisaatiot, joilla on y-tunnus voivat tilata toisen puolesta virkatodistuksen tai sukuselvityksen tilauslinkinLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

tai suoraan ottamalla yhteyttä

Kokkolan aluekeskusrekisteri

ma-pe klo 9–15 p. 06 8296 261

sähköposti: keskusrekisteri.kokkola@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Läntinen Kirkkokatu 17

67100 Kokkola

VirkatodistushinnastoLinkki avautuu uudessa välilehdessä löytyy EVL.FI sivustolta tietoa kirkosta – tilaa virkatodistus – virkatodistushinnasto

Sukuselvitys ei ole sama asia kuin sukututkimus.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Jos haluat tilata virkatodistuksen sukututkimustaLinkki avautuu uudessa välilehdessä varten, ota yhteyttä Kokkolan aluekeskusrekisteriin.

Linkkejä omatoimiseen sukututkimukseen

Suomen Sukututkimusseuran ylläpitämässä HisKi-tietokannassa Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessäon historiakirjatietoja yli 300 seurakunnasta noin vuoteen 1850 asti. HisKi on kuitenkin vain hakemisto, joten tiedot kannattaa tarkistaa historia- ja rippikirjoista.

Digitoituja kirkonkirjoja voi selailla kahdella eri sivustolla.

Kansallisarkiston https://astia.narc.fi/uusiastia/  Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessälöytyvät käytännössä kaikki säilyneet 125 vuotta vanhemmat kirkonkirjat. Hakumuotona kannattaa käyttää ’X:n seurakunnan arkisto’. Sivuston etu on kuvien kohtalaisen hyvä laatu, mutta haittana se, että indeksointityö on vasta alussa. Sukututkija voi siis varautua työlääseen selailuun etsiessään haluamaansa kylää ja taloa.

Toista sivustoa Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessäylläpitää Suomen Sukuhistoriallinen Yhdistys. Sivustolla on kaksi merkittävää etua: ensinnäkin kirkonkirjoja voi olla myös vuosilta 1880–1910 (tosin vain yhdistyksen jäsenille) ja toiseksi sivusto on yleensä erinomaisesti indeksoitu ja haluamansa tiedon löytää vaivatta.

Valtakatu 13
69100  Kannus

Avoinna:
Syys-toukokuun aikana ma-to klo 10-14
Kesä-elokuun aikana ma-ke klo 10-14
Viraston ollessa suljettuna, voit soittaa suoraan työntekijöille, kts. henkilöiden yhteystiedot sivustolta

ma-pe klo 9-15 p. 06 8296 261
Läntinen Kirkkokatu 17
67100  Kokkola

Aukioloajat:
ma-pe klo 9-15

Kokkolan aluekeskusrekisteri