Nuoria pappilan puistossa.

Nuorten seurakunta

Yhdessäoloa, iloa, keskusteluja, hiljaisuutta, leikkiä, Raamattua, musiikkia, laulua, rukousta, lepoa, kasvua... Tätä kaikkea ja paljon muuta on nuorten seurakunta.  Osallistumme myös koko seurakunnan jumalanpalveluksiin sunnuntaisin klo 10. Tule mukaan!

Liity seuraamaan some-tilejämme kannuksenseurakunta Instagramissa ja Kannuksen seurakunta Facebookissa, niin pysyt ajan tasalla!

Saa puhua

Tule juttelemaan iloista, murheista, kysymyksistä tai mistä vain! Elämästä ei tarvitse selviytyä yksin. Seurakunnan työntekijöiden kanssa voit keskustella luottamuksellisesti juuri niistä asioista, jotka sinua kiinnostavat tai vaivaavat.

Nuorisotiimi

Nuorisotiimi on joukko nuoria, jotka suunnittelevat ja toteuttavat nuorten juttuja yhdessä työntekijöiden kanssa. Haluatko mukaan tiimiin? Ota rohkeasti yhteyttä Anneen tai Elinaan!

Nuortenillat

Nuortenilta kokoaa yhteen yläkoululaiset ja opiskelijat joka perjantai-ilta. Nuorisotila Kuluman ovet aukeavat klo 19, ja illan teeman äärelle pysähdytään klo 19.30. Yhteisen hetken jälkeen syödään iltapalaa. Iltapalan jälkeen on aikaa jutella, pelailla tai vain olla klo 23 asti. Nuortenillassa on aina mukana turvallinen aikuinen sekä nuorisotiimiläisiä.

Koulukahvila

Keskiviikkoisin ruokavälkällä on tarjolla kahvia, keksiä ja karkkia Juhani Vuorisen koulun aulassa. Hinnat eivät päätä huimaa, sillä kahvi maksaa 20 senttiä ja keksi tai karkki 10 senttiä. Kahvilaa pyörittää nuorisotyönohjaaja Elina, jolta kuulet samalla viikon menovinkit. Jos sinulla on jotain mielen päällä, koulukahvilassa voit vaikkapa sopia Elinan kanssa tapaamisen.

Kolme nuorta naista hymysuin ja kaulakkain Kannuksen kirkossa.

Lehtori
69100 Kannus

Kasvatustyöstä vastaava teologi

Tapahtumat ja leirit

Käymme yhdessä vierailuilla naapuriseurakuntien tapahtumissa ja pohjoismaiden suurimmilla nuorten Maata näkyvissä -festareilla Turussa. Lokakuun alussa kokoonnumme nuorten syysleirille Ruonalle.