Perhekerho on äitien, isien ja lasten lepopaikka ja latauspiste

Perhekerho kokoontuu jälleen.

Toukokuussa perhekerho Nooan Arkki-leikkipuistossa tiistaisin klo 10 - 12. Perhekerhossa leikitään, jutellaan, hiljennytään hartaushetkeen ja nautitaan pihaeväät (2€/aikuinen, 1€/lapsi). Kerho toteutetaan pihalla leikkipuistossa, mutta sisällä voi käydä lämmittämässä pienemmille lapsille mikrossa ruokaa tai käydä vessassa.

Perhekerho on oivallinen paikka tutustua toisiin samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin perheisiin. Sekä lapset että aikuiset saavat uusia kavereita kerhosta. Kerho myös luo kaivattua rytmiä viikkoon. 

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Kerhossa voi käydä silloin kun itselle sopii. Perhekerhoon ovat tervetulleita myös lastenlapsia hoitavat isovanhemmat. 

Äiti lapsineen Laurentius-salissa. Lapsilla on piirustusvälineitä ja kirjoja. Taustalla vanhuksia.
Perhekerho ja Aikuisten päiväkerho viettävät syksyisin yhteistä viikkomessua Laurentius-salissa.
Iäkäs nainen lukee satukirjaa pienelle lapselle.
Kerhomummon ja -vaarin tehtävä on arvokas vapaaehtoistehtävä lasten parissa.

Haluaisitko kerhomummoksi tai -vaariksi?

Päiväkerhoihin ja perhekerhoon kaivataan kerhomummoja ja -vaareja sadunkertojaksi, leikki- ja pelikaveriksi sekä vauvanhoitajaksi äidin ruokailun ajaksi. Erityistaitoja ei tarvita, vaan tehtävä sopii kaikille lasten kanssa viihtyville luotettaville henkilöille. Olisiko tässä mielekästä puuhaa eläkepäiville? Ota yhteyttä kasvatustyöstä vastaavaan lehtoriin Anne Vihantaan.

Ota yhteyttä

Lehtori
Valtakatu 20
69100 Kannus

Kasvatustyöstä vastaava teologi

YouTube-video