Koululaisille

Mukavaa tekemistä, kavereita, turvallisia aikuisia ja Taivaan Isän huolenpitoa. Kuulostaako hyvältä? Tule mukaan seurakunnan toimintaan!

Alakoululaiset kokoontuvat maanantaisin ja tiistaisin VARKKIKSEEN Kuluman nuorisotilaan klo 12.30-15.30. Koululainen saa tulla Varkkikseen iltapäivää viettämään joko suoraan koulusta tai kodin kautta. Iltapäivän aikana on tarjolla välipalaa, läksyparkki, pelailua, yhdessäoloa ja musiikkia. Mitä nyt yhdessä keksimmekään. Varkkiksessa on mukana maanantaisin nuorisotyönohjaaja Elina ja tiistaisin lastenohjaajan sijainen Joonas Salonen. 

POIKAKERHO on vuonna 2008-2011 syntyneiden poikien oma kerho, jota vetää Mikael Kuutti. Poikakerhossa tutustutaan Raamattuun ja tehdään esimerkiksi käsitöitä ja retkiä "miesporukalla". Pääsääntöisesti poikakerho kokoontuu Kulumassa seurakuntatalolla tiistai-iltaisin. 

Keskiviikkona Kuluman nuorisotilan ovet ovat auki 6lk ja 7lk oppilaille. 6/7 ILTAPÄIVÄSSÄ ovet aukeavat klo 14.30 ja yhdessä vietetään aikaa aina klo 17 asti. Iltapäivän aikana saa tehdä porukalla läksyjä, välipalaa, pelata, kuunnellla musiikkia ja vaikka vain jutella kavereiden tai aikuisen kanssa. Iltapäivässä on mukana nuorisotyönohjaaja Elina.

Seurakunnan ja koulujen yhteistyö on tiivistä. Järjestämme yhdessä kirkkoseikkailuja, oppitunteja, ryhmäytyksiä ja jumalanpalveluksia. Aamunavaukset ovat nyt poikkeuksellisesti tauolla, mutta oppilaat saavat virtuaalisia terveisiä kotiseurakunnastaan. Kaupungin kanssa järjestetään myös joka vuosi yhteiset Kymppisynttärit. Seurakuntamme on mukana myös Harrastamisen Suomen mallissa vetämässä kerhoja. Kaikki kerhot ovat lapsille ja nuorille maksuttomia. Kesällä pyrimme leireilemään yhdessä.

Partio kokoaa valtavan joukon lapsia ja nuoria toimintansa piiriin joka viikko. Seurakunta toimii Kannuksen Korvenkävijöiden taustayhteisönä ja seurakunnan puolelta yhteyshenkilönä on nuorisotyönohjaaja. Partion kanssa toteutetaan yhdessä mm. Partiomessu, Itsenäisyyspäiväjuhla ja vaikka ja mitä. Partio on mukana monissa seurakunnan isoissa tapahtumissa.

 

Olet lämpimästi tervetullut! Lisätietoja antavat nuorisotyönohjaaja Elina Yli-Jylhä ja kasvatustyöstä vastaava lehtori Anne Vihanta.

Nuorisotyönohjaaja Elina sekä kouluikäinen poika, jotka pitävät kasvoillaan karkkikepeistä muotoiltuja sydämiä
Nuorisotyönohjaaja Elina käy kouluilla pitämässä kerhoja.

Ota yhteyttä

Lehtori
Valtakatu 20
69100 Kannus

Kasvatustyöstä vastaava teologi