avoinna ma-to klo 10-14

kannus@evl.fi

Valtakatu 13, 69100 Kannus

Laskutusosoite

Kaikki Kannuksen seurakuntaa koskevat laskut lähetetään seuraavaan osoitteeseen:

Kirkon palvelukeskus / Kannuksen seurakunta

++3094++

00026 Basware

Verkkolaskut:

Operaattori: Basware

ovt-tunnus: 003701784564

Sähköpostitse toimitettavat laskut:

kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Tähän osoitteeseen voi lähettää vain laskuja.

Taloustoimiston käyntiosoite

69100 Kannus

p. 044 282 4511

Seurakuntasihteeri Ruut Erkkilä palvelee sinua kirkkoherranvirastossa mm. seuraavissa asioissa:

- Kasteesta, häistä ja hautajaisista sopiminen

- Papin ja kanttorin sekä tilojen varaukset

- Avioliiton esteiden tutkinta (tai sähköinen lomake Avioliiton esteiden tutkinta)

- Virastossa on myynnissä mm. Kannuksen koria kirkko 200 -kirjaa sekä cd-levyjä

- Virkatodistukset (tai sähköinen lomake Tilaa virkatodistus ja Virkatodistus yritysasiakkaille) sekä sukuselvitykset. Hinnasto löytyy täältä.

1.10.2021 alkaen tilataan

Virkatodistukset ja sukuselvitykset Kokkolan aluekeskusrekisteristä

Yksityishenkilö voi tilata tunnistautumalla virkatodistuksen tai sukuselvityksen tilauslinkin kautta.

Yritykset ja organisaatiot, joilla on y-tunnus voivat tilata toisen puolesta virkatodistuksen tai sukuselvityksen tilauslinkin kautta.

tai suoraan ottamalla yhteyttä

Kokkolan aluekeskusrekisteri

ma-pe klo 9–15 p. 06 8296 261

sähköposti: keskusrekisteri.kokkola@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Läntinen Kirkkokatu 17

67100 Kokkola

Virkatodistushinnasto löytyy EVL.FI sivustolta tietoa kirkosta – tilaa virkatodistus – virkatodistushinnasto

Sukuselvitys ei ole sama asia kuin sukututkimus. Jos haluat tilata virkatodistuksen sukututkimusta varten, ota yhteyttä Kokkolan aluekeskusrekisteriin.

Linkkejä omatoimiseen sukututkimukseen

Suomen Sukututkimusseuran ylläpitämässä HisKi-tietokannassa Linkki avautuu uudessa välilehdessäon historiakirjatietoja yli 300 seurakunnasta noin vuoteen 1850 asti. HisKi on kuitenkin vain hakemisto, joten tiedot kannattaa tarkistaa historia- ja rippikirjoista.

Digitoituja kirkonkirjoja voi selailla kahdella eri sivustolla.

Kansallisarkiston digitaaliarkistosta Linkki avautuu uudessa välilehdessälöytyvät käytännössä kaikki säilyneet 125 vuotta vanhemmat kirkonkirjat. Hakumuotona kannattaa käyttää ’X:n seurakunnan arkisto’. Sivuston etu on kuvien kohtalaisen hyvä laatu, mutta haittana se, että indeksointityö on vasta alussa. Sukututkija voi siis varautua työlääseen selailuun etsiessään haluamaansa kylää ja taloa.

Toista sivustoa Linkki avautuu uudessa välilehdessäylläpitää Suomen Sukuhistoriallinen Yhdistys. Sivustolla on kaksi merkittävää etua: ensinnäkin kirkonkirjoja voi olla myös vuosilta 1880–1910 (tosin vain yhdistyksen jäsenille) ja toiseksi sivusto on yleensä erinomaisesti indeksoitu ja haluamansa tiedon löytää vaivatta.

Ilmoittautumiset

Tästä pääset ilmoittautumaan leireille, tapahtumiin, kerhoihin tai ryhmiin, joiden ilmoittautumisaika on meneillään juuri nyt.

Tällä hetkellä on käynnissä ilmoittautuminen päiväkerhoon syksylle 2021. Ilmoittaudu tästä!

Kannuksen seurakunnan logo, jossa seurakunnan nimi ja tapulin ääriviivat.
69100  Kannus

Avoinna maanantaista torstaihin klo 10-14. Asiakaspalvelu toistaiseksi puhelimitse tai sähköpostilla.

Talouspäällikkö
69100 Kannus

Töissä ma-ke päivinä 31.12.2021 saakka.

Seurakuntasihteeri
Kirkkoherranvirasto 044 587 8630