Yhteystiedot

Kannuksen seurakunta
Valtakatu 13
69100 Kannus
p. 044 5878 630
fax. 06 873 873
kannus(at)evl.fi

Messu

Sunnuntaisin jumalanpalvelus/messu klo 10.00 kirkossa

Joka kuukauden 2. su perhekirkko klo 10 kirkossa ja Jumalanpalvelus vaihdellen eri kylillä klo 12. Ei kesäaikaan!Ajankohtaista

11.12.2017AVOIN TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRKA hakemukset 20.12.2017 klo 14 mennessäLue lisää »11.12.2017Ti 19.12. KIRKKOKONSERTTI "Seimes äären seisahdun"Lue lisää »16.11.2017JOULULAHJAVINKITLue lisää »15.11.2017Adventin ja joulun ajan ohjelma v. 2017Lue lisää »2.10.2017v. 2017 haudanhoitosopimukset/hautakiven oikaisutLue lisää »14.2.2017KOLEHTIKOHTEET V. 2017 Kannuksen seurakunnassaLue lisää »

Kokoukset

Ma 4.12. KIRKKONEUVOSTON KOKOUS klo 18 pappilassa.

Ti 12.12. KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS klo 18 Laurentiussalissa

Lapsi- ja nuorisotyö

Työntekijät

Kannuksen seurakunnan kasvatustyössä kohdataan lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään. Kasteopetuksen tavoitteena on uskon syntyminen, uskossa ja rakkaudessa kasvaminen ja seurakuntayhteyden vahvistaminen. Messu kotikirkossa joka sunnuntai on kristityn elämän tärkein tapahtuma, tästä kumpuaa myös koko kasvatustyön muu toiminta. Kristillisen kasvatuksen painopiste on kotona tehtävässä työssä, siksi haluamme tukea vanhempia heidän ensisijaisessa kasvatusvastuussaan ja rohkaista heitä erityisesti lapsen hengellisen kasvun tukemisessa.


Lapsityö

lapsityo.jpg

Lapsityössä järjestetään monipuolista ja turvallista yhdessäoloa kaiken ikäisille lapsille. Tärkeintä on mahdollisuus hiljentyä ja kuulla rakastavasta Taivaan Isästä. sekä perhekirkot joka kuukauden toisena sunnuntaina sekä pikkukirkot ovat koko toiminnan ydin. Päiväkerhoja pidetään arkisin 3-6-vuotiaille seurakuntatalon päiväkerhotiloissa. Pyhäkouluja pidetään sunnuntaisin kaikenikäisille lapsille – myös vanhemmat ovat tervetulleita. Perhekerho kokoontuu tiistaiaamuisin, siellä on mahdollisuus myös ruokailla.

Yhteistyöhön kaupungin päivähoidon kanssa kuuluvat mm. hartaushetket päiväkodeissa, sekä kesäkuussa kesäkerhotoimintaa.

Varhaisnuorisotyö

vakea.jpg

Varhaisnuorisotyössä järjestetään kerhoja sekä Donkkis Big Night –toimintailta kerran kuukaudessa yhteistyössä KP:n Kansanlähetyksen kanssa. Pyhäkoulut sunnuntaisin on tarkoitettu myös alakouluikäisille lapsille. Pyhäseikkailu on alakoululaisten kirjepyhäkoulu. Yhdessä kaupungin nuorisotoimen kanssa järjestetään kerran vuodessa Kymppisynttärit sekä kesällä lastenleirejä. Partio kokoontuu Kivikololla, sen toiminnassa seurakunta on taustayhteisönä. Yhteistyö koulujen kanssa on tiivistä, työmuotoina mm. päivänavaukset, kirkkoretket, oppitunnit ja jumalanpalvelukset.

Nuorisotyö

Nuorteniltaan kokoonnutaan seurakuntatalon nuorisotila Kulumaan perjantaisin ja nuorten aikuisten iltoihin kerran kuukaudessa lauantaisin - molempien ohjelmassa on Raamattuopetusta, keskustelua, musiikkia, rukousta ja mukavaa yhdessäoloa. Nuorisokahvila, leirit ja retket tapahtumiin kuuluvat myös kuvioihin. Rippikoulu on kirkon kastekoulu, jossa opiskellaan uskon ja elämän perustavia kysymyksiä.  Rippikoulun jälkeen voi osallistua isostoimintaan, jonka kautta voi löytää oman palvelupaikkansa seurakunnassa. Yhteistyöhön koulujen kanssa kuuluvat mm. päivänavaukset, koulupäivystys ja erilaiset teematapahtumat. Sosiaalinen media on myös nuorisotyön merkittävä kanava.