Yhteystiedot

Kannuksen seurakunta
Valtakatu 13
69100 Kannus
p. 044 5878 630
fax. 06 873 873
kannus(at)evl.fi
Asiakaspalvelu hoidetaan toistaiseksi puhelimitse tai sähköpostitse.

Messu

Sunnuntaisin jumalanpalvelus/messu klo 10.00 kirkossa

Joka kuukauden 1. su perhekirkko klo 10 kirkossa. Ei kesäaikaan!

Ajankohtaista

5.1.2021Jumalanpalvelusten kolehtikohteetLue lisää »8.12.2020Hautajaisten, ristiäisten ja vihkimisten järjestäminen Kannuksen seurakunnassaLue lisää »29.6.2020Ruoka-apuaLue lisää »11.2.2020Lapsille tekemistä Lastenkirkko.fiLue lisää »23.12.2019Kirkonkirjojen tietojen luovuttamisesta perittävät maksut 01.01.2020 alkaenLue lisää »26.9.2019Hyvällä Tuulella lähetysjuhlien 2019 kuvia ja videoitaLue lisää »26.3.2019alkaen 1.2.2019 haudanhoitosopimukset/hautakiven oikaisutLue lisää »10.1.2019Kannuksen seurakunnan laskutusosoiteLue lisää »

Kokoukset

Lapsi- ja nuorisotyö

Työntekijät

Kannuksen seurakunnan kasvatustyössä kohdataan lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään. Kasteopetuksen tavoitteena on uskon syntyminen, uskossa ja rakkaudessa kasvaminen ja seurakuntayhteyden vahvistaminen. Messu kotikirkossa joka sunnuntai on kristityn elämän tärkein tapahtuma, tästä kumpuaa myös koko kasvatustyön muu toiminta. Kristillisen kasvatuksen painopiste on kotona tehtävässä työssä, siksi haluamme tukea vanhempia heidän ensisijaisessa kasvatusvastuussaan ja rohkaista heitä erityisesti lapsen hengellisen kasvun tukemisessa.


Lapsityö

lapsityo.jpg

Lapsityössä järjestetään monipuolista ja turvallista yhdessäoloa kaiken ikäisille lapsille. Tärkeintä on mahdollisuus hiljentyä ja kuulla rakastavasta Taivaan Isästä. sekä perhekirkot joka kuukauden toisena sunnuntaina sekä pikkukirkot ovat koko toiminnan ydin. Päiväkerhoja pidetään arkisin 3-6-vuotiaille seurakuntatalon päiväkerhotiloissa. Pyhäkouluja pidetään sunnuntaisin kaikenikäisille lapsille – myös vanhemmat ovat tervetulleita. Perhekerho kokoontuu tiistaiaamuisin, siellä on mahdollisuus myös ruokailla.

Yhteistyöhön kaupungin päivähoidon kanssa kuuluvat mm. hartaushetket päiväkodeissa, sekä kesäkuussa kesäkerhotoimintaa.

Varhaisnuorisotyö

vakea.jpg

Varhaisnuorisotyössä järjestetään teemakerhoja, Donkkis- toimintailtoja, Varkkis -iltapäiväkerhoa ja Pietun kirjepyhäkoulu alakouluikäisille. Yhteistyötahojen kanssa pyörivät jokavuotiset Kymppisynttärit, kesäleiri sekä partio, jossa seurakunta on taustayhteisönä. Yhteistyö koulujen kanssa on tiivistä. Käymme pitämässä päivänavauksia, järjestämme kirkkoretkiä ja oppitunteja, sekä jumalanpalveluksia. Toimintaan otamme mukaan vapaaehtoisia nuoria ja aikuisia. Lisätietoja saa Elinalta!

Nuorisotyö

Nuorteniltaan kokoonnutaan seurakuntatalon nuorisotila Kulumaan perjantaisin ja nuorten aikuisten iltoihin kerran kuukaudessa lauantaisin - molempien ohjelmassa on Raamattuopetusta, keskustelua, musiikkia, rukousta ja mukavaa yhdessäoloa. Nuorisokahvila, leirit ja retket tapahtumiin kuuluvat myös kuvioihin. Rippikoulu on kirkon kastekoulu, jossa opiskellaan uskon ja elämän perustavia kysymyksiä.  Rippikoulun jälkeen voi osallistua isostoimintaan, jonka kautta voi löytää oman palvelupaikkansa seurakunnassa. Yhteistyöhön koulujen kanssa kuuluvat mm. päivänavaukset, koulupäivystys ja erilaiset teematapahtumat. Sosiaalinen media on myös nuorisotyön merkittävä kanava.