Uutislistaukseen

Kannuksen seurakunta varautuu hätämajoituksen järjestämiseen Ukrainasta tuleville pakolaisille

5.3.2022 17.23

Seurakunta varautuu hätämajoituksen järjestämiseen Ukrainasta tuleville pakolaisille

Toivon ja rauhan -lauluja konsertti 6.3.2022 klo 15

Perustoiminta jatkuu normaaliin tapaan

Kannuksen seurakunta varautuu ottamaan hätämajoitukseen 70-100 Ukrainan sotaa paennutta pakolaista. Seurakunnan tilat avataan tarvittaessa heitä varten.

Majoituksen tarvittavat patjat, peitot jne. sekä muu tarvittava hankitaan keräyksellä, mikäli pakolaisia saapuu Kannukseen. Keräys toteutetaan diakoniatyön kautta.

Seurakunta tekee yhteistyötä kaupungin ja paikallisten viranomaisten kanssa.

Juuri nyt seurakunta suosittelee auttamaan Ukrainan kansaa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

TOIVON JA RAUHAN LAULUJA -KONSERTTI

Sunnuntaina 6.3. klo 15 järjestetään Kannuksen kirkossa konsertti ”Toivon ja rauhan lauluja”. Konsertin tuotto menee Kirkon Ulkomaanavun kautta ukrainalaisten auttamiseen.

Kevään aikana tullaan järjestämään myös muita tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa kerätään tähän työhön tukea.

PERUSTOIMINTA JATKUU NORMAALIIN TAPAAN

Seurakunnan perustoiminta lasten, nuorten, perheiden, työikäisten ja ikääntyneiden parissa jatkuu normaaliin tapaan. Toivon ja tulevaisuuden viesti on tärkeä erityisesti lapsille ja nuorille.

Koronan suhteen kokoontumisrajoitukset seurakunnan toiminnassa eivät ole enää voimassa. Suosittelemme edelleen maskin käyttöä, riittävien etäisyyksien noudattamista sekä hyvää käsihygieniaa. Tulethan vain terveenä tilaisuuksiin!

Lisätietoja khra Sakari Typpö, 044-2824510