Uudet kokoontumisrajoitukset 31.12.2021-30.01.2022

29.12.2021 12.11

Rajoitukset eivät koske uskonnonharjoitusta eli jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja diakonia-, lapsi- ja nuorisotyötä.

Yleisötilaisuuksien osallistujamäärä on AVI:n päätöksellä rajoitettu sisätiloissa 20:een henkilöön. Määräys on voimassa 30.1.2022 saakka.

RAJOITUS EI KOSKE USKONNONHARJOITUSTA eli jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja diakonia-, lapsi- ja nuorisotyön kokoontumisia. Näihin tilanteisiin voidaan Oulun tuomiokapitulin ohjeen mukaisesti ottaa enintään 1/3 tilaan normaalisti mahtuvasta väkimäärästä. Jumalanpalveluksiin kirkkoon mahtuu siis 300 henkilöä ja Mikaelinkappelille hautaansiunaustilaisuuksiin 100 henkilöä. Diakonia-, lapsi- ja nuorisotyön tilaisuuksien väkimäärä riippuu kulloinkin käytettävissä olevasta tilasta, ja ne tiedotetaan erikseen.

VAHVA MASKISUOSITUS on voimassa kaikissa tilaisuuksissa ja se koskee kaikkia rokotussuojan tasosta riippumatta.