Uutislistaukseen

Kannuksen seurakunnalle uudet kotisivut

14.4.2021 08.00

Kannuksen seurakunnan uudet kotisivut on julkaistu. Tervetuloa tutustumaan!

Korona-aika mahdollisti kauan odotetut uudet kotisivut Kannuksen seurakunnalle. Projekti käynnistyi syksyllä 2020, ja siitä vastasi diakoniatyöntekijä Ulla-Maija Karvonen. Viikkotoiminnan hiljentyessä ja kotikäyntien vähentyessä koronarajoitusten ja -suositusten vuoksi aikaa vapautui kotisivutyöskentelyyn. Sivustoa on rakennettu pikkuhiljaa tavanomaisempien työtehtävien lomassa. Välillä projekti oli kokonaan hyllyllä useamman kuukauden, kun muut tehtävät pitivät kiireisenä. 

Edelliset kotisivut eivät enää vastanneet nykyajan vaatimuksia. Uudet kotisivut on luotu ev. lut. kirkon yhteiselle Lukkari-pohjalle. Lukkari mahdollistaa kotisivujen helpon ja nopean päivittämisen. Lukkarin ulkoasu voi olla monille seurakuntalaisille tuttu esimerkiksi Kokkolan seurakuntien kautta.

Sivusto on rakennettu syyskuussa 2020 voimaan tulleen saavutettavuuslain mukaiseksi. Mahdollisia virheitä ja puutteita korjataan jatkuvasti samalla kun sisältöä täydennetään. Palautetta uusista sivuista voi antaa palautelinkin kautta.