Pappilan Puistoblues

Puistobluesin mainos

Pappila

Pappilan puisto

Iloinen ja rento koko kaupungin yhteinen musiikkitapahtuma Pappilan puistossa. Puistobluesissa soivat bluesin lisäksi pop, folk, laulelmat, gospel, virret... musiikkia laidasta laitaan! Esiintyjinä Kannuksen soittokunta, Yucca & Palmut, Leijat sekä Jukka Leppilampi & Hillel Tokazier. Ei pääsymaksua!

Musiikin kuuntelun lomassa voi edullisesti nauttia papin paistamaa grillimakkaraa, partiolaisten muurinpohjalettuja tai Marttakahvilan pullakahvit. Vai maistuisiko hattara tai popparit? Lapsille on pomppulinna.

Puistossa on istuimia, mutta omia piknikvilttejä voi myös ottaa mukaan. Autojen pysäköintialueena on seurakuntatalon parkkipaikka. Pappilan pihaan voi tuoda vain polkupyöriä.

Tämä kaikenikäisten musiikin ystävien tapahtuma on alkoholiton. Huonon sään osuessa lauantaille varapäivänä on sunnuntai 21.8.

Järjestäjinä ja sponsoreina Kannuksen seurakunta, KAMU, Kannuksen soittokunta, Osuuskunta RiemuRiihi, Keski-Pohjanmaan Kulttuurirahasto, Kannuksen Korvenkävijät, Kannuksen kamerakerho, Kannuksen Martat, Kannuksen Kaupunki, Koivusaari Oy, Lestijoki-lehti, Osuuspankki, Säästöpankki, Halpahalli, K-Market ja Pouttu.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Musiikki Musiikki