Info- ja keskustelutilaisuus Ukrainan sotaa pakenevien auttamisesta

ke 6.4. klo 18.00 – 19.30

Laurentius-sali

Järjestämme Kannuksen seurakuntatalon Laurentius-salissa keskiviikkona 6.4.2022 klo 18 informaatio- ja keskustelutilaisuuden Ukrainan sotaa pakenevien auttamisesta Kannuksessa. Keskustelemme käytännön asioihin liittyvistä kysymyksistä, joita on hyvä ottaa huomioon mahdollista hätä- tai tilapäismajoitusta järjestettäessä.

INFORMAATIO- JA KESKUSTELUTILAISUUS UKRAINASTA TULEVIEN SOTAA PAKENEVIEN AUTTAMISESTA

Tilaisuus on avoin järjestöille ja vapaaehtoistoimijoille, joita asia kiinnostaa.

Noudatamme voimassa olevia korona-ohjeistuksia ja suosituksia, tulethan vain terveenä!

Kannuksen seurakunta, Kannuksen kaupunki, Lestijokilaakson pakolaisapu

Lisätietoja kirkkoherra Sakari Typpö 044-2824510, diakoniatyöntekijä Ulla-Maija Karvonen 044-2824514 kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anja Törmä 050-3008352, Tanja Yli-Tokola 050-5233037.

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö