Virtapiiri

Pappila, Seurakuntatalo

Hyvän mielen kevyttä liikuntaa - uskallat tulla, vaikka et olisi liikkunut vuosikymmeniin!

Virtapiirissä liikunnan tavoitteena on hyvä mieli - mahdollinen kunnon kohoaminen tulee kaupan päälle. Enimmäkseen ulkoilua, joten varaudu sään mukaisin varustein. Ulkona kävellään, jumpataan, pelaillaan tai vietetään muuten kevyesti liikkuen aikaa yhdessä. Ulkoillessa on hyvä vaihtaa myös kuulumisia ja jutella vaikka syntyjä syviä, jos siltä tuntuu.

Ulkoilun jälkeen siirrytään seurakuntatalon alakertaan kahville ja voileiville. Kahvittelun ja seurustelun lomassa kuullaan myös päivän Sana.

Ryhmä sopii hyvin esimerkiksi työttömille ja syystä tai toisesta eläkkeellä oleville. Toiminta on maksutonta.

Jos sinulta puuttuu liikuntavarusteita (esim. lenkkikengät tai sadetakki), etkä pysty niitä hankkimaan, voit saada niihin diakonia-avustusta. Kysy diakoniatyöntekijältä Ulla-Maijalta, p. 044 282 4514!

Liikuttajana Heikki Saunavaara. Lähtö ulkoilemaan pappilan parkkipaikalta.

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

69100 Kannus