ILTAMUSIIKKI

to 15.7. kello 19.00 - 20.00
Kesällä otettu kuva ulkona, panhuilu nojaa isoa kiveä vasten
Kannuksen kirkko

ILTAMUSIIKKI klo 19 kirkossa, Katja Paananen, panhuilu ja Iiris Rautiola, laulu ja säestys. Katja Paananen soittaa panhuilullaan mm. Järnefeltin Berceusen, sekä kaksi urkupanhuilusovitusta hollantilaisista koraaleista, Heer U bent mijn leven sekä Door de wereld gaat een word. Lisäksi kuulemme urkupianosovituksen virteen 197. (Ajasta aikaan varjellut). Iiris Rautiola laulaa Kuulan Marjatan laulun ja Griegin Solveigin laulun. Lisäksi kuulemme Sain Herralata kanteleeni ja Jeesus armossasi -laulut.