Perheiden joululaulukirkko

su 13.12. kello 15.00 - 16.00
Kannuksen kirkko

Perheiden joululaulukirkko on kaikille sopiva, tavallista lyhyempi jumalanpalvelus, jossa on huomioitu erityisesti lapset.

Perheiden joululaulukirkko on kaiken ikäisille sopiva jumalanpalvelus, jossa lauletaan paljon lapsille sopivia joululauluja Kauneimmat joululaulut -vihkosta. Raamatun sanoma kerrotaan havainnollistaen, jotta pienikin lapsi voi sen ymmärtää.

Halutessaan lapset saavat avustaa esimerkiksi kolehdinkannossa, virsitaulun täyttämisessä ja kirkonkellojen soitossa. Kysy lisää suntiolta ennen jumalanpalveluksen alkua!

Jokaisesta kirkkoreissusta saa tarran kirkkokorttiin, ja viidestä tarrasta saa yllätyspalkinnon. Kortteja, tarroja ja palkintoja saa sakastista jumalanpalveluksen jälkeen.